Şehit Gazi Kültür Sen Genel Başkanı Fikret ÖZMEN’den Osmaniye Ziyareti
Şehit Gazi Kültür Sen Genel Başkanımız Sayın Fikret ÖZMEN, Osmaniye ziyareti kapsamında kamu kurumlarında görev yapan yöneticiler ve kamu çalışanlarıyla bir araya geldi.
Ziyaret programı kapsamında Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Burhan TORUN, Osmaniye Müze Müdürü Sayın Zübeyde KIRAÇ KURU ve Osmaniye’de görev yapan kamu çalışanları ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen görüşmelerde kamu çalışanlarının çalışma hayatına ilişkin beklenti ve talepleri dinlenirken, özellikle kültür ve turizm hizmetlerinde görev yapan personelin çalışma koşulları, özlük hakları ve sahadaki ihtiyaçları hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Şehit Gazi Kültür Sen olarak, kamu çalışanlarının yanında olmayı, sahadaki sorun ve talepleri yerinde dinlemeyi ve çözüm odaklı sendikacılık anlayışımız doğrultusunda ilgili mercilere taşımayı sürdürüyoruz.
Genel Başkanımız Sayın Fikret ÖZMEN, Osmaniye ziyaretleri kapsamında gösterilen ilgi ve misafirperverlikleri dolayısıyla kurum yöneticilerimize ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkür etti.
Şehit Gazi Kültür Sen
Bize Bir Tek Sen Yeter.
Şehit Gazi Kültür Sen Genel Başkanı Fikret ÖZMEN’den Osmaniye Ziyareti
Şehit Gazi Kültür Sen Kilis’te: Kamu Çalışanlarının Talep ve Beklentileri Dinlendi
Genel Merkezimizden Gaziantep Ziyaretleri
Şehit Gazi-Sen Kültür Sanat Sendikası’ndan Anlamlı Ziyaret
Şanlıurfa’da Kültür ve Turizm Çalışanlarının Sorunları Yerinde Dinlendi
